Kovatasoinen nuorison 10-tanssin EM-kilpailu tullut päätökseensä Puolan Gliwicessa!

JULKAISTU: 12.6.2022, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila Puolassa 11.6.2022Nuorison 10-tanssin EM-kisat kisattiin eilen lauantaina 11.6. aurinkoisessa Puolan Gliwicessa. Kilpailuun starttasi 27 paria – jokaisesta maasta vain yksi paras pari. Suomea kilpailussa oli edustamassa Elias Saastamoinen-Emmiina Alimattila.

Elias ja Emmiina tanssivat itsensä ensimmäisissä nuorison edustuskisoissaan upeasti toiselle kierrokselle 22 parin joukkoon sijoittuen lopulta sijalle 19. Kilpailun voittajiksi kruunattiin ukrainalaispari Oleksandr Turcheniak – Sofiia Chernikova.

Elias ja Emmiina kertoivat nauttineensa pitkästä aikaa ulkomailla kilpailemisesta sekä olevansa onnellisia toisen kierroksen paikasta, koska taso oli kilpailussa äärimmäisen kova. Pari kommentoi EM-kilpailusuoritustaan seuraavasti: “Valmennuksissa ja treeneissä harjoitellut asiat toimivat hyvin kisalattialla, ja pystyimme tanssimaan parastamme”.

Kilpailun tulokset löytyvät WDSF:n sivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/European_Championship-Gliwice-23313/Youth-Ten_Dance-58263/Ranking