Ehdota Vuoden Tanssiurheilutekoa 2022

JULKAISTU: 6.6.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, seuralle, joukkueelle tai ryhmälle, joka erinomaisella ja merkityksellisellä tavalla edistää tanssiurheilun sekä seuratoiminnan hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja yhteistoimintaa. Palkittava teko on konkreettinen teko: jotain yhdessä tekemistä, jotain merkityksellisyyttä, jokin uusi innovaatio seuratoiminnassa, jonkin vanhan asian uudelleenelvyttäminen tmv.

Parhaimmillaan teko on tanssin iloa ja riemua, saa hymyn huulille ja pilkettä silmäkulmaan.

Kyseessä on kiertopalkinto, joka jaetaan palkinnon saajan lajiryhmän syksyn arvokilpailussa tai muussa vastaavassa tapahtumassa seuraavalle Vuoden Tanssiurheiluteon tekijälle.

Seurat ja seurojen jäsenet voivat ehdottaa Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinnon saajaa. Ehdotusaikaa on 31.7.2022 saakka, jonka jälkeen liiton jäsenpalveluiden palvelualueen vastaava yhdessä edellisen vuoden palkinnon saajan kanssa valitsee Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinnon saajan.

Ilmianna oma ehdokkaasi täällä! (linkki avautuu toiselle verkkosivustolle): https://forms.gle/P7pobZibhuFC66mN6

**

Katso, mikä teko palkittiin viime vuonna: https://www.dancesport.fi/2021/12/01/vuoden-tanssiurheiluteko-2021-tehtiin-mikkelissa/