Kuopion Latin SM -kisoissa ratkaistiin latinalaistanssien kuninkuudet

JULKAISTU: 21.5.2022, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Laszlo Kalmar - Kastanja Rauhala Kaj Kunnaksen voittajahaastattelussa 21.5.2022
Laszlo Kalmar – Kastanja Rauhala Kaj Kunnaksen voittajahaastattelussa 21.5.2022

Kuopion Dance Flow ry järjesti tänään lauantaina 21.5. näyttävät ja mukaansatempaavat latinalaistanssien SM-kisat Kuopio-hallissa. Kuopio-hallin ilmiasu sai paljon kiitoksia yleisöltä, ja kilpailupaikan koettiin jopa päihittävän kansainväliset areenat.

Kaikista kirkkaimman mitalin vei upeasti champion-sarjassa Swivel Salon oma pari László Kalmár – Kastanja Rauhala. Miko Sirolinna – Silja Rantala (Vakita Vantaa) sijoittui hopealle ja voittajien tapaan Saloa edustava pari Markus Ranta – Alisa Heino (Vilpas DanceSport Salo) sijoittui pronssille.

TeamHSDS Helsinkiä edustavat Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt voittivat kultaa nuorison sarjassa. Toiseksi samaisessa sarjassa sijoittuivat Nikita Haruns ja Anastasija Prikul (TKMaster Helsinki) sekä kolmanneksi Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila (La’Team Kaarina).

Junioreiden sarjassa ensimmäiseksi sijoittuivat helsinkiläinen pari Nikita Shchurov – Angelina Ignatyeva (TKMaster Helsinki). Eero Pulli ja Anni Vilmi (DSCOulu Oulu) ottivat puolestaan hopeaa ja Krisjanis Caunitis ja Alexandra Sofieva (Vakita Vantaa) pronssia.

Tamperelaiset Jari Laatta ja Vilma Lahti (DanceLine Tampere) päihittivät muut seniori 1 -sarjassa voittaen ilmiömäisesti kultaa. Helsinkiläiset parit ottivat sekä hopeaa että pronssia senioreissa, kun Tommi Räty – Maria Skyttä (TeamHSDS Helsinki) sijoittui toiseksi ja Petri Järvinen – Ulla Järvinen (Star Helsinki) kolmanneksi.

Lisäksi kilpailemassa oli ilman SM-titteliä kilpailevia osallistujia. Yleisen D:n voittoon ylsi Petri Sipola ja Ida Asumaniemi (Dance Flow Kuopio) ja yleisen E:n voittoon Markus Petsalo ja Emmi Sulin-Petsalo (Dance Flow Kuopio). Näiden lisäksi lasten sarjassa kaikista parhaimmaksi tuomarit arvioivat tänään parin Mikael Lehtola – Charlotte Rissanen (DSCOulu Oulu).

Kaikki päivän tulokset ovat nähtävillä tuloslaskennan sivulla (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://stelnet.fi/tulv22/df21052022/

Päivän kilpailut ovat nähtävillä tallenteena Yle Areenassa (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://areena.yle.fi/1-62511596. Tämän lisäksi sunnuntaina 5.6. näytetään tv:stä klo 14.30 alkaen kooste kilpailusta Yleltä.