Ikäkausimestaruuskilpailut tuovat tanssin hurmoksen Ouluhalliin

Erikokoisia tanssipareja lattialla

Tulevana viikonloppuna käydään kaksipäiväiset vakio- ja latinalaistanssien ikäkausimestaruuskilpailut Ouluhallissa.

Ikäkausimestaruuksia tavoittelevat lapsiparit sekä nuorimmat juniorit, SM-tittelit ovat puolestaan jaossa alle 21-vuotiaiden ja Seniori II-V -ikäsarjojen pareille sekä lapsi- ja aikuisjoukkueille. Viikonloppua täydentävät Rising Star -kilpailut nuorison, yleisen ja Seniori I -ikäsarjojen pareille sekä juniorien joukkuekilpailu.

Ouluhallin parketilla nähdäänkin viikonloppuna ainutlaatuisen laaja kattaus eri ikäisiä vakio- ja latinalaistanssien harrastajia ja kilpailijoita. Kilpailuviikonlopun nuorin osallistuja täyttää kesällä kuusi vuotta ja kokenein osallistuja syksyllä puolestaan 77 vuotta. Tämä ainutlaatuinen ikäkattaus luokin tapahtumaan ja parketin ympärille vuodesta toiseen täysin spesiaalin luonteen ja yhteisöllisen tunnelman, josta myös kilpailijat nauttivat pitäen ”ikäreitä” yhtenä vuoden odotetuimpana kotimaisena kilpailutapahtumana.

Kilpailutapahtuman järjestävä seura Dance Sport Club, DSC Oulu ry, tuo Ouluhallin parketille kolme lapsijoukkuetta, juniorijoukkueen sekä yhdistetyn aikuisjoukkueen Dance Flow Kuopio ry:n parien kanssa. Joukkueiden lisäksi oman seuran osallistujia löytyy usean ikäsarjan vakio- ja/tai latinalaistanssikilpailuista.

Kilpailutapahtumat käynnistyvät lauantaina heti aamukymmenen jälkeen päättyen viimeisiin palkintojenjakoihin noin klo 19. Sunnuntai käynnistyy joukkue-esittelyillä klo 10 ja päivä päättyy palkintojenjakoihin hieman viiden jälkeen iltapäivällä. Lipunmyynti tapahtuu Ouluhallin ovelta, myynnissä on yhden tai kahden päivän sisäänpääsylippuja. Vapaita pöytäpaikkoja aivan parketin reunalta ja tunnelman keskiöstä voi tiedustella osoitteesta dscoulusome@gmail.com.

Kilpailutapahtuman molempien päivien osallistujaluettelot sekä aikataulut ovat ladattavissa Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sivuilta osoitteesta https://www.dancesport.fi/kalenteri/?id=413