Ryhdy vaihtarin isäntäperheeksi – Kansainvälisty kotona!

JULKAISTU: 28.4.2022, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Seuratiedotteet

AFS:lle tulee tänä syksynä muutama vaihto-oppilas, jotka harrastavat tanssia ja ehkä teidän perheenne olisi kiinnostunut toimimaan heille isäntäperheenä?

Sandrine on 17-vuotias tyttö Kanadasta. Hän pitää musiikista ja kuuntelee musiikkia aina kun mahdollista. Eniten kuitenkin hän pitää tanssimisesta. Sandrine on koulun kilpailevassa tanssiryhmässä. Hän kokee että tanssin kautta hän saa purettua tunteitaan.

Valentina on 18-vuotias tyttö Chilestä. Hän harrastaa tanssia ja käy salilla 5 kertaa viikossa. Valentina on sosiaalinen, ystävällinen ja kunnioittava. Hän pitää toisten auttamisesta ja haluaisikin tulevaisuudessa opiskella psykologiaa.

Liam on 17-vuotias poika Ranskasta. Liam harrastaa breakdancea ja opiskelee englannin lisäksi saksaa ja muinaisenglantia, sillä häntä kiinnostaa erilaiset kielet ja niiden kulttuurillinen merkitys. Liam kokeilee mielellään uusia asioita ja suhtautuu positiivisesti muutoksiin.

Ihan jokainen perhe voi olla hyvä isäntäperhe, omalla tavallaan. Me etsimme monimuotoisia, ihan tavallisia suomalaisia perheitä, joilla on oikea asenne ja intoa ottaa vaihto-oppilas osaksi perheen arkea. Jos teidän perhettä kiinnostaisi kuulla muiden perheiden kokemuksista, niin kannattaa ilmoittautua mukaan AFS:n järjestämiin ilmaisiin isäntäperheiden infowebinaareihin. Ilmoittautuminen osoitteessa (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://bit.ly/isantaperhewebinaari

Lisätietoa AFS:n isäntäperhetoiminnasta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.afs.fi/isantaperheeksi/

Lisätietoa AFS:stä:

AFS on Suomen vanhin vaihto-oppilasjärjestö, jolla on 70 vuoden kokemus kansainvälisyyskasvatuksesta ja vaihto-oppilasohjelmista. AFS on vapaaehtoisten vetämä ja perustama, voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, jonka maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 40 000 vapaaehtoista ja noin 800 työntekijää. Järjestö toimii 100 eri maassa.

AFS:n missio on luoda enemmän globaalisti ajattelevia muutoksen rakentajia. Kansainvälisyyskasvatus ja kokemukset sen ympärillä lisäävät tietoa, taitoa ja kykyä toimia globaalissa maailmassa sekä avaavat ovia tulevaisuuden työmarkkinoilla. AFS on muun muassa Opetushallituksen tunnustama vaihto-oppilasjärjestö ja UNESCO:n eli YK:n kasvatus-, tiede-, ja kulttuurijärjestöjen virallinen yhteistyökumppani. Se täyttää myös Yhdysvalloissa vaihto-oppilastoimintaa valvovan CSIET-järjestön vaatimukset toiminnallaan.