Seurat koolla kevätkokouspäivänä

JULKAISTU: 24.4.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n kevätkokouspäivänä, sunnuntaina 24. huhtikuuta pidettiin kaksi jäsenkokousta. Kokoukset pidettiin etäyhteyksin tukikohdan sijaitessa Sporttitalolla, ja ne sujuivat kokonaisuudessaan mainiosti. Pöytäkirjat on julkaistu sivuillamme, alla lyhyesti kooste päivän tärkeimmistä tapahtumista.

Aamun vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevässä jäsenkokouksessa hyväksyttiin kilpailusääntömuutosesitykset aikuisten joukkuekilpailusta, kilpailuaikataulujen julkaisusta, taitoluokkanousupisteistä sekä tuomarivalinnoista esitysten mukaisesti tulevaksi voimaan välittömästi. Työryhmän, jonka tehtävänä on tarkastella olemassaolevia kilpailusääntöjä siten, että miten ja millä vaikutuksilla vakio- ja latinalaistanssien kilpailusäännöistä poistetaan määrittely pariyhdistelmän muodostumisesta poika/mies – tyttö/nainen, ja korvataan viejä – seuraaja -yhdistelmällä työskentelyaikaa ja sääntömuutosten valmisteluaikaa jatkettiin syyskokoukseen saakka. Seniori V -ikäsarjan omia Cup-kilpailuja ei hyväksytty sääntöihin. Kokouksen puheenjohtajana toimi Marko Tolvanen ja kokouksessa oli läsnä kahdeksan jäsenyhdistyksen edustajat.

Iltapäivän sääntömääräisessä kevätkokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 toiminta ja tilinpäätös ja vastuuvelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Vuoden 2023 jäsenmaksukorotus ja maksuohjelma sekä muutosesitys liiton toimintaan osallistuvien kilometrikorvausten korotuksesta tulevaksi voimaan heti seuraavasta päivästä alkaen hyväksyttiin esitysten mukaisesti. Kokouksen puheenjohtajana toimi Kasperi Launis ja kokouksessa oli läsnä kymmenen jäsenyhdistystä.

Kiitos kaikille osallistujille hyvistä keskusteluista ja osallistumisesta!