Unelmien liikuntapäivä 10.5.2022 – ilmoita ja markkinoi seurasi tapahtumaa!

JULKAISTU: 22.4.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2022Unelmien liikuntapäivänä 10.5. sytytetään liikkumisen kipinää! Aiempina vuosina yli miljoona ihmistä on lähtenyt liikkeelle Unelmien liikuntapäivänä. Olympiakomitea haastaa myös tänä vuonna kaikki urheiluseurat ja muut yhdistykset mukaan liikkumisen juhlapäivään! Oletteko jo mukana?

Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran omille jäsenille.

Lisäksi päivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tehdä omaa lajia ja toimintaa tutuksi. Pop up -tapahtuma, avoimet treenit tai lajikokeilu ovat helppoja tapoja markkinoida toimintaa uusille harrastajille. 

Ilmoita tapahtumasi karttapalveluun . Koulut, päiväkodit, työpaikat, yhdistykset, urheiluseurat ja ihan jokainen voi ideoida pienen taiisomman liikkumisen tapahtuman.  Tapahtumia voi ilmoittaa unelmienliikuntapäivä.fi -sivuston karttapalveluun tästä. (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

Karttapalvelu antaa tapahtumille näkyvyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden oman toiminnan markkinointiin. Sen avulla ihmiset ympäri Suomen voivat hakea ja löytää itselleen sopivia tapahtumia ja osallistua niihin paikan päällä tai verkossa.   

Itse tapahtumapäivänä, tiistaina 10.5., karttapalvelu toimii alustana sadoille liikkumisen mahdollisuuksille – liikkumisen kipinän herättäjille. Se tekee näkyväksi liikkeen voiman ja liikkumisen juhlan ympäri Suomen!  

Lue lisää Unelmien liikuntapäivästä Olympiakomitean sivulta ja lataa materiaalit käyttöösi (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.olympiakomitea.fi/2022/04/22/haastamme-seurat-ja-yhdistykset-mukaan-unelmien-liikuntapaivaan-10-5-sytytetaan-yhdessa-liikkumisen-kipinaa/ 

Sytytetään yhdessä liikkumisen kipinää!