Tervetuloa jäsenkokouspäivään 24.4.2022!

JULKAISTU: 12.4.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

julkaistu 10.4.2022, päivitetty 12.4.2022 tiedolla puuttuvien materiaalien lisäyksestä

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 24.4.2022 klo 13 alkaen. Samana aamuna järjestetään vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous klo 9 alkaen. Molemmat kokoukset ovat saaneet yhdistyslain velvoitteet täyttääksemme kokouspaikan, joka on Sporttitalolla Helsingissä, mutta kokoukset pidetään etäyhteyksin ja toivomme, että kaikki kokouksiin osallistuvat jäsenyhdistysten edustajat saapuvat kokoukseen online.

Kokoukset on kutsuttu koolle 11.3.2022 ja kutsut sekä esityslistat siihen kuuluvine liitteineen näihin kahteen kokoukseen on julkaistu verkkosivuillamme. Materiaaleihin on tiistai-aamuna 12.4.2022 täydennetty allekirjoitettu tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus.

Muistattehan ilmoittaa jäsenyhdistystänne kokouksessa tai kokouksissa edustavan henkilön ilmoittautumislomakkeella (avautuu Google Forms:ssa) sekä toimittaa valtakirjan (linkki avaa sähköpostieditorin) kokouskutsussa ilmoitettuun määräaikaan mennessä (ke 20.4.2022 klo 15), niin ehdimme valmistella ja testata äänestysjärjestelmän valmiiksi ennen kokouspäivää sujuvoittaaksemme ja helpottaaksemme itse kokouspäivän kulkua.

Kiitos huomaavaisuudestanne, ja tervetuloa!