Rock’n’swing -tanssien GP-kiertue käyntiin Hämeenlinnassa

JULKAISTU: 10.4.2022, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Hämeenlinnalainen Tanssiseura Baunssi ry avasi jo perinteeksi muodostuneeseen tapaansa rock’n’swing -tanssien GP-kilpailukiertuevuoden lauantaina Seminaarin koululla. Helmikuulta huhtikuulle siirtyneessä kilpailupäivässä oli mukana kohtuullisesti ilmoittautuneita pareja, sooloja, duoja ja muodostelmia, useiden tuloslistoilta tuttujen nimien vielä kerätessä kilpailukuntoaan kevään seuraaviin koitoksiin.

Boogie woogien yleisen luokan voiton otti kotiseuran pari Kimi Manner – Ella Äijänaho (Baunssi, Hämeenlinna). Seniorien voitto matkasi Kuopioon parille Jarkko Jetsonen – Viivi Jetsonen (DanceFlow, Kuopio) ja juniorien voittoon taituroi pari Samuel Vaulimo – Elise Vaulimo (Comets, Helsinki).

Buggin yleisen luokan voitto jäi myös kotiyleisön iloksi Hämeenlinnaan parille Kimi Manner – Ella Äijänaho (Baunssi, Hämeenlinna). Seniorien voiton otti helsinkiläisen Cometsin pari Timo Huhtinen – Helena Metsä ja junioreissa tuomaripaneeli arvioi taitavimmaksi Cometsin parin Aaron Koivunen – Ida-Loviisa Koivunen.

Juniorien lindy hop oli Cometsin parin Aaron Koivunen – Ida-Loviisa Koivunen hallintaa.

Rock’n’roll tyttöformaatioiden voiton vei valkeakoskelaisen Rocking Flamesin joukkue Rock Girls, ja naisformaatioiden voiton otti helsinkiläisen Cometsin joukkue Rocky Roads.

Kilpailupäivän aikana käytiin myös useita ilman GP-statusta olevia kilpailuja sekä erilliskilpailuja. Koko päivän kilpailutulokset ovat ladattavissa järjestävän seuran verkkosivuilta osoitteessa: https://www.baunssi.net/tulokset/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

Näin myös rock’n’swing -tanssien kilpailuvuosi on tanssiurheilussa polkaistu käyntiin ja ensituntuma vuoden 2022 kilpailulattioille on plakkarissa. Kilpailuvuosi jatkuu Suomessa rock’n’swing -tanssien osalta kesäkuun alkupuolella SM-kilpailuiden merkeissä. Tätä ennen käydään Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Tanskassa toukokuussa. Runsas suomalaisedustus onkin matkaamassa Odenseen tavoittelemaan hyviä suorituksia ja menestystä kovassa pohjoismaisessa seurassa.