Humanitääristä apua Suomen tanssiurheiluyhteisöltä Ukrainan tanssiurheilijoille

JULKAISTU: 4.3.2022, KATEGORIAT: Kampanja, Kansainväliset asiat

in English below

Olemme joutuneet seuraamaan raskain sydämin Ukrainan tilannetta ja haluamme antaa tukemme ukrainalaisille tanssiurheilijoille. Mikäli haluat, ja sinun tai seurasi on mahdollista osallistua auttamistalkoisiin, tässä keinoja siihen.

Tarjoa majoituspaikkaa Ukrainasta paenneille tanssiurheilijoille perheineen. Ilmoita osoitteeseen autaukrainaa@outlook.com kuinka monta henkilöä voit majoittaa ja miten pitkäksi aikaa.

Tarjoa seurasi harjoituspaikkoja Ukrainasta paenneille tanssiurheilijoille. Ilmoita osoitteeseen autaukrainaa@outlook.com, mikäli seurasi voi ja haluaa mahdollistaa urheilijoiden harjoittelun Suomessa.

Yhdistämme tarjotut mahdollisuudet ilmoitettujen tarpeiden kanssa. Jaa tietoa myös omilla kanavillasi, niin saamme yhdessä vaikuttavuutta ja apua sitä tarvitseville.

Käynnissä on myös rahankeräys Ukrainan tanssiurheiluyhteisön auttamiseksi. UKR AID for Dancers on avannut sekä Facebookiin että Instagramiin sivut, joiden kautta kerrotaan keräyksen etenemisestä sekä projektin vaikutuksista ja joiden kautta viestitään myös muista mahdollisuuksista auttaa. Sivut löytyvät haulla @ukraidfordancers.

Rahankeräyksen ensimmäisenä tavoitteena on kerätä 10 000 € nuorille ukrainalaisille tanssijoille ja keräystä jatketaan, kun keräyslupa saadaan isompaa keräystä varten. Pienkeräysnumero on RA/2022/308. Keräykseen voit osallistua kahdella tavalla: verkkomaksulla tai Mobile Paylla.

Tilinumero FI02 5723 0261 9058 92 / Sofia Kohtala ja BIC: OKOYFIHH
Mobile Pay +358 44 9703266 / Sofia Kohtala.

Lahjoitussumma on vapaa, käytä maksaessa viitteenä UKRAID.

Pienkeräyksen rahat ohjataan Ukrainan tanssiurheiluliitolle käytettäväksi avustuksina ukrainalaisille tanssijoille yhteistyössä Ukrainan liiton toimijoiden kanssa. Ukrainassa iloitaan tästä suomalaisesta keräyksestä: perjantaina 4.3.2022 käydyn puhelinkeskustelun perusteella selvisi, että huoli harrastusmahdollisuuksien palauttamisesta on suuri – pommitukset ovat vieneet tiloja ja taloudellinen ahdinko tulee olemaan mittava yksittäisten tanssijoiden sekä seurojen osalta.

Lue lisää rahankeräyksestä.

Humanitarian aid from the Finnish DanceSport community FOR the Ukrainian DanceSport Athletes

 

With heavy hearts we have been following the events in Ukraine. We want to show our support for the Ukrainian Dance Sport Athletes who are forced to flee their country.

If you are arriving Finland, please let us know to this email helpdsukraine@outlook.com how many of you are coming. We, in Finnish DanceSport community are at the same time gathering a list of families who are willing and capable to accommodate you, and a list of clubs which are willing to provide you training facilities.

Share the news so that we can reach as many Dance Sport Athletes as possible.

The Finnish DanceSport community has also launched a fundraising campaign. UKR AID for Dancers has Facebook and Instagram accounts, on which the status of the fundraising and the impact of it, and also the information of other ways of helping are shared. The accounts can be found under @ukraidfordancers.

The first goal of the campaign is to collect a total of EUR 10.000 for young Ukrainian DanceSport Athletes, and the campaign may continue after reaching the first goal as soon as the official permission for expanding the campaign is granted.

There are two ways to donate, via bank transfer or by Mobile Pay:

IBAN FI02 5723 0261 9058 92, BIC: OKOYFIHH
Mobile Pay +358 44 9703266

Recipient: Sofia Kohtala. Open donations, use UKRAID as a reference.

The donated funds will be forwarded to the representatives of Ukrainian DanceSport community to be granted for the young Ukrainian DanceSport Athletes. The Ukrainian representatives have expressed their concern over their Athletes, and a lack of training facilities together with financial distress will have enormous effect on the individual Athletes and the DanceSport Clubs. The Ukrainians appreciate the support from Finland, as confirmed by phone on Friday morning.