Uusi nuorille suunnattu tanssiohjelma Moves Like Summeri alkanut!

JULKAISTU: 16.2.2022, KATEGORIAT: Yleinen

Tiedote

Uusi nuorille suunnattu tanssiohjelma Moves Like Summeri alkaa!

Haaste on jo käynnissä TikTokissa!

Keväällä 2022 alkaa Yle Summerin uusi Moves Like Summeri -tanssirealitykilpailu, joka huipentuu toukokuussa Tanssin talossa järjestettävään ja suorana Ylellä nähtävään finaaliin.

Ohjelma on suunnattu erityisesti nuorille intohimoisille tanssijoille ja tanssin harrastajille ympäri Suomea.

TikTokissa on alkanut 14. helmikuuta tanssihaaste, johon osallistumalla kuka tahansa voi hakea mukaan ohjelmaan! Nyt etsitään erilaisia tanssijoita, tanssityylejä ja kykyjä ympäri Suomea! Haaste on auki kaksi viikkoa 28.2.2022 asti.

Haastevideon tehneistä valitaan 21 henkilöä mukaan ohjelmaan, ja heistä muodostetaan kolme joukkuetta, joiden vetäjinä toimivat huippuopettajat ja tanssijat Alex Komulainen, Sanaz Hassani ja Samuli Emery! Finaaliteoksen tekeminen on haaste valmentajillekin, sillä joukkueessa voi olla tanssilajien osaajia baletista vakiotansseihin, kansantansseista vogueen tai hiphopista nykytanssiin.

Joukkueet treenaavat valmentajien johdolla yksin ja yhdessä kevään ajan. Kaikki joukkueet kokoontuvat myös kahdelle eri bootcampille, jotka järjestetään Helsingissä 25.–27.3. ja 27.–28.5. Ohjelman tuotanto huolehtii mukaan valittujen matka- ja majoituskustannuksista.

Bootcampeilla on luvassa intohimoista ja iloista yhdessä treenausta ja finaaliin valmistautumista. Osallistujia valmennetaan myös esiintymiseen ja julkisuuteen.

Ohjelma huipentuu sunnuntaina 29.5.2022 Helsingissä sijaitsevassa uudessa Tanssin talossa järjestettävään finaaliin, jossa kaikki kolme joukkuetta esittävät kevään aikana treenatun finaaliesityksen. Mukana on myös muita esiintyjiä. Tapahtuma näytetään suorana Ylen kanavissa.

Moves Like Summerin arvojen ytimessä ovat positiivisuus, yhdessä tekeminen ja monimuotoisuus. Emme luo draamaa pudotuksista. Vaikka kyseessä on kilpailu, joukkueet tekevät ja treenaavat myös yhdessä ja tsemppaavat toisiaan. Nostamme esiin erilaisia tanssijoita, tanssityylejä ja kykyjä ja annamme mahdollisuuden osallistua mukaan ohjelmaan asuinpaikasta riippumatta.

Mukaan pääsee osallistumaan TikTokin Moves Like Summeri -tanssihaasteen kautta.

Osaatko jonkun liikkeen tai tempun paremmin kuin muut? Onko tanssiminen intohimosi? Onko sinulla potentiaalia, jota kukaan ei ole vielä huomannut? Tai tunnetko jonkun, joka voisi sopia tähän? Vinkkaa frendille!

Mukaan haetaan inspiroivia tanssijoita, joten pelkästään taito ei määrittele menestystä. Hae siis rohkeasti mukaan!

Lisätietoja ohjelmasta ja haasteesta löydät myös Moves Like Summerin nettisivuilta.

Haaste on käynnistynyt Moves Like Summerin TikTok-tilillä 14.2.!

Lisätietoja:

summeri@yle.fi