Paralympiarahaston stipendit haettavissa 28.2.2022 mennessä

JULKAISTU: 4.2.2022, KATEGORIAT: Paratanssiurheilu, Seuratiedotteet

Viime syksynä avatun Paralympiarahaston keräämällä tuella edistetään vammaisten henkilöiden liikuntaa ja urheilua. Helmikuun ajan on haettavissa ensimmäiset Paralympiarahaston myöntämät stipendit.

Paralympiarahaston stipendien ensimmäisellä hakukierroksella painotus on vammaisurheilijoiden sosioekonomisen aseman parantamisessa ja urheilusta aiheutuvien ylimääräisten kulujen korvaamisessa. Stipendiä voivat hakea yksityishenkilöt esimerkiksi matka- tai leirikuluihin tai kilpailumatkasta aiheutuviin kustannuksiin.  

Paralympiarahasto-stipendiä ei voida myöntää harrastuksen tai toiminnan peruskuluihin, kuten kausimaksuihin, tilavuokriin tai ohjaajan palkkioihin. 

Lue lisää Paralympiarahaston verkkosivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.paralympiarahasto.fi/paralympiarahaston-stipendit-urheilijoille-ja-liikkujille-haettavissa-28-2-mennessa/

Huomaa myös muut vammaisurheilun ja -liikunnan apurahat ja tuet koulutuksiin, liikunnan harrastamiseen ja urheiluun, joita on tarjolla niin jäsenistölle, ohjaajille ja kouluttajille kuin valmentajille ja urheilijoillekin Paralympiakomitean sivulla (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.paralympia.fi/palvelut/apurahat-ja-tuet