Paluu urheiluun COVID-19 -taudin jälkeen

JULKAISTU: 2.2.2022, KATEGORIAT: Maajoukkuetiedotteet, Seuratiedotteet

Terve Urheilija -ohjelma  on päivittänyt suositukset koronavirustaudin (COVID-19) jälkeiseen urheiluun ja rasittavaan liikuntaan paluuseen. Asiantuntijatyöryhmän laatimat suositukset korostavat asteittaista paluuta harjoitteluun.

Päivitettyä suositusta oli laatimassa joukko liikuntalääketieteen erikoislääkäreitä sekä urheilukardiologi. Tehdyt suositukset korvaavat Terve urheilija -ohjelman lokakuussa 2020 ja maaliskuussa 2021 julkaisemat ohjeet. Tutkimustietoa koronaviruksesta saadaan lisää ja suositusta päivitetään tarpeen tullen.

Katso suositukset terveurheilija.fi -verkkosivulta: https://terveurheilija.fi/ajankohtaista/paivitetty-suositus-paluu-urheiluun-covid-19-taudin-jalkeen/