Valmentajien kokemustarinoita kerätään

JULKAISTU: 1.2.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Oman elämänsä urheilija -projekti kerää kokemustarinoita valmentajiltaHei valmentaja! Oman Elämänsä Urheilija -projekti kaipaa valmentajilta kokemustarinoita urheilijoiden häiriintyneeseen syömiseen liittyen.

Oletko sinä kohdannut valmennustyössäsi urheilijoita, jotka kamppailivat häiriintyneen syömisen tai syömishäiriön kanssa? Millaista apua tai tietoa olisit silloin kaivannut? Voit kertoa asiasta omin sanoin, lyhyesti tai pitkästi tai voimme sopia haastattelun aiheesta.

Toivomme saavamme yhteydenottoja eri-ikäisten ja -tasoisten urheilijoiden kanssa toimivilta valmentajilta. Kokemustarinoita hyödynnetään valmentajien koulutusmateriaalien rakentamiseen.

Ota yhteyttä sähköpostitse oeu2020@outlook.com tai somen kautta.