Mikkelin Urheilutanssijat ry kartoittaa 26.2.2022 kilpailutapahtumaansa liittyen

JULKAISTU: 31.1.2022, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Mikkelin Urheilutanssijat ry on 31.1.2022 pyytää apua kilpailutapahtumaansa liittyen:

”Järjestämme valtakunnalliset Seniori Cup-kilpailut Mikkelissä 26.2, jos vaan saamme viranomaisilta luvan. Ilmoittautuminen kisoihimme DanceCoren kautta päättyy 11.2 ja teemme päätöksen kisojen järjestämisestä ennen sitä.”

”Nyt pyydämmekin teiltä, että jos olette tulossa tai harkitsette kisoihimme tulemista, ilmoittaisitteko siitä meille pikaisesti sähköpostilla kilpailut (ät) urheilutanssijat.net. Saisimme silloin käsityksen kilpailuun tulevasta parimäärästä. Tätä kautta ilmoittautuminen ei tietenkään ole sitova ja lopullinen ilmoittautuminen tehdään DanceCoren kautta sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet lopullisen päätöksen kisojen järjestämisestä.

Pyydämme teiltä ystävällisesti näissä poikkeusoloissa tätä poikkeuksellista järjestelyä. Kisat siis pidetään, jos viranomaisilta saadaan lupa ja osallistujia on riittävästi.”

Kilpailukutsu 26.2.2022