Liittohallituksen päätöksiä 10.1.2022

JULKAISTU: 11.1.2022, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liittohallitus kokoontui maanantaina 10.1.2022 ja asialistalla oli mm. seuraavia asioita:

Vahvistettiin lajijaosten kokoonpanot:
Vakio- ja latinalaistanssit:
Marko Tolvanen, pj.
Anton Kurttila
Seppo Poikulainen
Toni Tuominen
Ville Väätäinen

Rock’n’swing -tanssit:
Outi Paavola, pj.
Heini Ahtiainen
Niklas Hagel
Pirjo Koivula
Meri Äijö

Kokoonpanoja täydennetään.

Hyväksyttiin Eleganssi ry:n eropyyntö liiton jäsenyydestä 1.1.2022 alkaen.

Hyväksyttiin Baunssin 12.2.2022 järjestämän GP-kilpailun siirto, uusi kilpailupäivä 9.4.2022.

Selvennettiin koronarajoitustoimenpiteiden ulkopuolelle jäävä ammattiurheilun määritelmä Tanssiurheiluliiton näkökulmasta: Ammattiurheilijoiksi määritellään paratanssissa ja breikissä nimetyt maajoukkueiden urheilijat, rock’n’swing-, vakio- ja latinalaistanssi- ja FDO:n lajeissa ne lisenssiurheilijat, jotka osallistuvat kotimaisiin rankingkilpailuihin, joiden perusteella valitaan edustajat kansainvälisiin arvokilpailuihin, sekä kilpailusääntöjen 2.1 mukaisesti ammattilaislisenssillä kilpailevat ammattilaistanssijat.

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskutus tehdään normaalia myöhemmin, maaliskuun puolivälissä siten, että jäsenmaksun eräpäivä ehtii olla ennen sääntöjen mukaista äänioikeuksien tarkistuspäivää (31.3.). Jäsenmaksut muodostuvat jäsenyhdistyksen 31.12.2021 jäsenmäärän perusteella.