World Rock’n’Roll Confederationin yleiskokous Helsinkiin 11. – 13.3.2022

JULKAISTU: 14.12.2021, KATEGORIAT: Kansainväliset asiat, Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit

Rock’n’swing -tanssien kansainvälinen kattojärjestö World Rock’n’Roll Confederation (WRRC) on myöntänyt vuoden 2022 yleiskokouksen (General Meeting) järjestettäväksi Helsinkiin maaliskuun toisena viikonloppuna. Kokousviikonloppu kerää yhteen Original Sokos Hotel Presidenttiin n. 80 delegaattia, jotka edustavat 38:aa WRRC:n jäsenmaata ympäri maailman.

̶  Maaliskuun kokous tulee olemaan erityisen merkittävä, sillä 2022 on vaalivuosi ja yleiskokous valitsee vaaleilla WRRC:n Presidentin sekä muut Presidiumin jäsenet seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Suomalaiset ovat hyvin verkostoituneita ja luotettuja toimijoita paitsi WRRC:n toiminnassa myös muutenkin Kansainvälisen Olympiakomitean lajiperheeseensä tunnustamassa tanssiurheilussa, joten otamme tämän järjestelyvastuun ja luottamuksenosoituksen vastaan kiitollisina, toteaa Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n toiminnanjohtaja Auli Korhonen.

Suomalaispari Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk voitti maailmanmestaruuden tänä syksynä boogie woogiessa, joka on yksi WRRC:n lajiperheeseen kuuluvista lajeista rock’n’rollin, lindy hopin ja buggin lisäksi. Akrobaattinen rock’n’roll, breikki, vakiotanssit ja latinalaistanssit ovat tanssiurheilulajeista mukana ensi kesänä Yhdysvalloissa järjestettävässä The World Games 2022 -monilajitapahtumassa.

World Rock’n’Roll Confederation on World DanceSport Federationin Associate Member. Suomen Tanssiurheiluliitto ry on molempien kattojärjestöjen suomalaisjäsen.

World Rock’n’Roll Confederation kotisivut: https://wrrc.dance/