Liittohallituksen päätöksiä 12.12.2021

JULKAISTU: 14.12.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Puheenjohtajan nuija lepäämässäSunnuntaina 12.12. järjestettiin kaksi Tanssiurheiluliiton liittohallituksen kokousta. Kokouksissa käsiteltiin mm. seuraavia asioita (artikkelissa olevat linkit avautuvat toisella verkkosivustolla):

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tehostamistukipäätös breikin maajoukkuevalmennukseen sekä Trivium-tuomarointijärjestelmän hankkimiseen, yht. 22300 euroa merkittiin tiedoksi.

Keskusteltiin koronapassin käyttöönotosta seurojen kilpailutoiminnassa. Seuroja kehotetaan seuraamaan ja noudattamaan paikallisen aluehallintoviraston ohjeita ja määräyksiä, ja kysymyksissä kääntymään suoraan aluehallintoviraston puoleen. Rajoitukset ja mahdollisuudet vaihtelevat alueittain niin paljon, että liittohallituksen tai Olympiakomitean on mahdotonta antaa yleispätevää, koko valtakuntaa koskevaa ohjetta nykylainsäädännön mukaisesti koronapassin osalta.

WDSF Extraordinary General Meeting in writing 12. – 20.12.2021 äänestäväksi delegaatiksi vahvistettiin Auli Korhonen ja toiseksi delegaatiksi Leena Liusvaara.

Vakio- ja latinalaistanssien lajipäällikkö Toni Tuomista avustamaan tuomarikutsuissa nimettiin Sergey Belyaev, Erik Hento, Merje Styf ja Niina Antikainen.

Vakio- ja latinalaistanssien vuoden 2023 seura- ja valtakunnallisen kilpailuiden haku käynnistyy vielä ennen joulua.

Hyväksyttiin esitys vakio- ja latinalaistanssien maajoukkueen täydennyksestä. Nimet päivitetään verkkosivulle sen jälkeen, kun parit ovat vahvistaneet maajoukkuepaikan vastaanottamisen.

Hyväksyttiin rock’n’swing -tanssien maajoukkueen kokoonpanoksi vuodelle 2022: Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk, Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma ja Kimi Manner – Ella Äijänaho.

Hyväksyttiin pyörätuolitanssin maajoukkueen kokoonpanoksi vuodelle 2022: A-maajoukkue: Timo Pyykkönen – Tuuli Harju, B-maajoukkue: Leevi Ketola – Zaida Launis, Pirjo Pappila, Birgitta Starast – Tiina Uimonen.

Vuoden 2022 liittohallitus järjestäytyi. 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Marko Tolvanen ja 2. varapuheenjohtajaksi Niklas Hagel. Talous- ja hallintovaliokunnan kokoonpanoksi hyväksyttiin puheenjohtajisto ja toiminnanjohtaja. Vakio- ja latinalaistanssijaoksen puheenjohtajaksi valittiin Marko Tolvanen ja Rock’n’swing -tanssijaoksen puheenjohtajaksi Outi Paavola. Huippu-urheiluvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Henry Lipponen.

Hallituksen kokousaikatauluksi sovittiin joka kuukauden toinen maanantai klo 17 – 19. Kevätkokouspäiväksi kalenteroitiin sunnuntai 24.4.2022 ja syyskokouspäiväksi sunnuntai 23.10.2022.

Liittohallitus kiittää jäsenistöä kuluneesta vuodesta sekä toivottaa jäsenistölle oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa ja vuodenvaihdetta!