Kokkonen – Bruun EM-kilpailussa Saksassa

JULKAISTU: 13.12.2021, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Kuopiolaispari Lassi Kokkonen – Saaga Bruun päätti lyhyen, mutta sitäkin tiiviimmän arvokilpailuvuoden lauantaina Mulheim an der Ruhrissa (GER) järjestetyssä nuorisoikäsarjan latinalaistanssien EM-kilpailussa. Tämän vuoden SM-pronssimitalistipari arvioitiin kilpailussa jaetulle sijalle 40. – 41.

Kilpailun voittoon ja euroopanmestaruuteen taituroi venäläispari Yaroslav Kiselev – Sofia Philipchuk, joka on hallinnut ylivoimaisesti vakio- ja latinalaistanssien nuorison arvokilpailuja tänä syksynä. Reilun kuukauden sisällä, marras-joulukuun aikana, pari on saavuttanut kaikki kolme maailmanmestaruutta (vakiotanssit, latinalaistanssit ja 10-tanssi), ja nyt myös niiden lisäksi latinalaistanssien euroopanmestaruuden.

Kaikki tulokset World Dance Sport Federationin sivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/European_Championship-Mulheim_an_der_Ruhr-23081/Youth-Latin-57470/Ranking