Olli Seppänen – Peppi Kodis The World Games 2022 -karsinnoissa

JULKAISTU: 6.12.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Suomen edustusparina La Nuciassa (ESP) käydyssä WDSF Sport Series Games Qualifier -kilpailussa esiintynyt vakiotanssiparimme Olli Seppänen – Peppi Kodis sijoittui lopputuloksissa jaetulle sijalle 40. – 46.

Salossa lokakuun lopulla käydystä vakiotanssien Suomen karsintakilpailusta paikan maanosakarsintaan lunastanut pari oli armottomassa seurassa, sillä Espanjan kilpailun voittoon taituroi jälleen täysiä kymppejä tuomariarvioinnissa saanut viisinkertainen maailman- ja nelinkertainen euroopanmestaripari Dmitry Zharkov – Olga Kulikova (RUS). Vuodesta 2019 alkaen ammattilaisdivisioonassa kilpaillut pari piti pintansa hallitsevaan vakiotanssien kaksinkertaiseen maailmanmestaripariin Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite (LTU) nähden, vaikka myös näille finaalissa annetut tuomaripisteet olivat valioluokkaa. Italian Francesco Galuppo – Debora Pacini sijoittui kolmanneksi.

Tulokset WDSF:n sivuilta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/Sport_Series_Games_Qualifier-La_Nuc%C3%ADa-23161/Adult-Standard-57702/Ranking