Vuoden Tanssiurheiluteko 2021 tehtiin Mikkelissä

JULKAISTU: 1.12.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet

Mikkelin Urheilutanssijat ry palkittiin Tanssiurheiluliiton syyskokouksessa sunnuntaina 28.11. Vuoden Tanssiurheiluteko 2021 -tunnustuksella.

Vuoden 2020 voittajista muodostunut raati teki valinnan seitsemän esitetyn tanssiurheiluteon joukosta seuraavilla perusteluilla; ”Koronapandemian aikana tanssitaidon ylläpito, harjoittelu ja valmentautuminen oli todella vaikeaa. Harjoitelua ja valmennusta ei voitu pitää kokoontumirajoitusten takia. Koska Mikkelissä harjoittelu/valmentautuminen ja koko seuratoiminta oli tiukasti sidoksissa kaupungin tarjoamiin koulusaleihin/tiloihin. Toiminta ja samalla rahantulo pysähtyivät kokonaan.

Mikkelin Urheilutanssijoiden innokkaat ja aktiiviset seuratoimijat eivät jääneet tumput suorana odottelemaan/murehtimaan, vaan vuokrasivat ja remontoivat seuralle ensimmäisen oman tanssisalin koronasulkujen keskellä epävarmassa taloustilanteessa. Samalla luoden uudet harrastusmahdollisuudet kaikille tanssiurheilusta kiinnostuneille. Ja takaavan jatkuvuuden seuratoiminnalle Mikkelissä. Mielestäni tämä rohkea ja oma-aloitteinen, positiivisesta yhteishengestä kertova toimintatapa ansaitsee Vuoden Tanssiurheiluteko 2021 -palkinnon.”

Mikkelin Urheilutanssijat piti videopäiväkirjaa salin valmistumisesta, ja se on nähtävissä alla:

Saatu huomionosoitus on noteerattu mm. paikallisessa Länsi-Savo -lehdessä 1.12.2021 (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.lansi-savo.fi/urheilu/4388617