Sujuvat jäsenkokoukset pidetty Helsingissä

JULKAISTU: 28.11.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet
Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara luovutti Stina Koivistolle Tanssiurheiluliiton kultaisen ansiomerkin 28.11.2021
Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara luovutti Stina Koivistolle Tanssiurheiluliiton kultaisen ansiomerkin 28.11.2021

Tanssiurheiluliiton syyskokouspäivänä, sunnuntaina 28.11.2021 pidettiin kolme jäsenkokousta. Lähikokouksina Sokos Hotel Presidentissä pidettyyn päivään osallistui toistakymmentä seuraa.

Kokouspäivä käynnistyi vakio- ja latinalaistanssien sekä rock’n’swing -tanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevillä jäsenkokouksilla. Runsaan lounaan jälkeen, ennen sääntömääräisen syyskokouksen avausta julistettiin Vuoden Tanssiurheiluvalmentaja 2021 -äänestyksen voittajaksi Pirjo Koivula. Vuoden Tanssiurheilutekona 2021 palkittiin Mikkelin Urheilutanssijat, joka ei korona-aikana jäänyt murehtimaan tilaongelmia, vaan rakensi seuralle oman salin. Lisäksi Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu palkitsi Tanssiklubi Masterin lasten ja nuorten Tähtiseuratoiminnan kannustepalkinnolla.  Tanssiurheiluliiton kultainen ansiomerkki luovutettiin Stina Koivistolle.

Syyskokous hyväksyi vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kurinpitovaliokunnan kokoonpanoksi valittiin Henrik Zilliacus, Erika Lahtinen ja Eeva Sunnari. Hallitukseen valittiin seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi hallituksessa jatkavat Marko Tolvanen (varajäsen Ville Silvonen) ja Merja Satulehto (Minna Tanttu) ja uusina jäseninä Anton Kurttila (Nina Andersson) ja Henry Lipponen (Pekka Rautio).

Stina Koivisto Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun edustajana luovutti Tanssiklubi Master ry:lle kunniakirjan Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura -kannustepalkinnosta. Kunniakirjan vastaanotti Dmitri Borovski.
Stina Koivisto Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun edustajana luovutti Tanssiklubi Master ry:lle kunniakirjan Vuoden lasten ja nuorten Tähtiseura -kannustepalkinnosta. Kunniakirjan vastaanotti Dmitri Borovski.

Kokouksessa hyväksyttiin myös muutokset kurinpitomääräyksiin ja liiton sääntöihin. Suomen Tanssiurheiluliitto ja sen jäsenet ovat jatkossa sitoutuneet liikunnan ja urheilun yhteisiin vakavaa epäasiallista käyttäytymistä ja vakavia eettisiä rikkomuksia koskeviin kurinpitomääräyksiin ja urheiluyhteisön yhteisen eettisten rikkomusten kurinpitolautakunnan toimivaltaan ja sääntöihin sekä sen päätöksiin.

Kiitos kaikille osallistujille!

Alla timelapse -video Mikkelin Urheilutanssijat ry:n Vuoden Tanssiurheiluteko 2021 -tunnustuksen saaneesta teosta: