Tervetuloa syyskokouspäivään!

JULKAISTU: 13.11.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Auditorio

Syyskokouspäivänä 28.11.2021 järjestetään kolme jäsenkokousta: klo 10 alkava vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous, klo 11 alkava rock’n’swing -tanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous ja klo 13 alkava sääntömääräinen syyskokous.

Kokouspaikkana on Original Sokos Hotel Presidentti, os. Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki.

 

 

Päivitys 26.11. klo 13 Sokos Hotel Presidentistä:
Teemme kaikkemme taataksemme mahdollisimman turvalliset tilaisuudet kaikille asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että sunnuntaista 28.11.2021 lähtien edellytämme Sokos Hotel Presidentissä kaikilta kokousosallistujiltamme koronapassia. Koronapassit tarkistetaan niin osallistujilta kuin järjestäjiltäkin heidän saapuessaan kokouspuolelle. Toivomme, että vierailla on sekä koronapassi että henkilöllisyystodistus valmiina saapuessaan, jolloin passin tarkastus saadaan mahdollisimman sujuvaksi. Mikäli koronapassi ei näytä vihreätä, emme ikävä kyllä voi päästää kyseistä henkilöä osallistumaan kokoukseen.

Tärkeimmät ohjeet osallistujille:

  • Jää ko­tiin, mi­kä­li sinulla on lie­viä­kin sai­rau­den oi­rei­ta.
  • Huolehdi kä­si­hy­gie­nias­ta, käytä kasvomaskia ja kun­nioit­a tur­va­vä­le­jä ti­lai­suu­den ai­ka­na. ​

HUOM! Mikäli seura haluaa vaihtaa valtakirjan toiselle osallistujalle, on muutos mahdollista tehdä paikanpäällä valtakirjojen tarkastuksen aikaan. Kiitos!

Kokouskutsut ja kokousmateriaalit ovat ladattavissa tuttuun tapaan Jäsenkokoukset -sivulla.

**

Kokousten ennakkovalmistelua ja käytännön järjestelyjen sujumista varten jäsenyhdistyksiltä pyydetään:

1) ennakkoilmoittautumista keskiviikkoon 24.11.2021 klo 15 mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/xasXTwuVdFAfiBet5 (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

sekä

2) valtakirjan toimittamista 24.11.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto (ät) tanssiurheilu.fi.

Sekä ennakkoilmoittautuminen että valtakirja tulee olla kuhunkin kokoukseen, johon jäsenyhdistys osallistuu. Valtakirjoja on kolme erilaista, yksi kuhunkin kokoukseen. Ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa yhden henkilön kerrallaan yhteen, kahteen tai kolmeen kokoukseen.

Kaikki kokouksissa suoritettavat äänestykset toteutetaan sähköisillä välineillä, eli osallistujalla tulee olla mukanaan matkapuhelin, tablettitietokone tai kannettava tietokone, jolla pääsee sähköpostiin ja internetselaimelle.

Toivomme, että osallistujilla olisi otettuna kaksi koronarokotusta tai 48 h sisällä otettu koronatesti. Suosittelemme käytettäväksi maskia.

Materiaalia:

Tanssiurheiluliiton säännöt: https://www.dancesport.fi/wp-content/uploads/2020/11/Rekisteroidyt-saannot-13.11.2020.pdf

Kokouskutsut, valtakirjat sekä kokousmateriaalit: https://www.dancesport.fi/tietoa-liitosta/jasenkokoukset/

Tervetuloa!