Latinalaistanssien suomenmestaruuksista kamppailtu Oulussa

JULKAISTU: 31.10.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Latinalaistanssien SM-kilpailun palkintopöytäOululainen Telemark Team ry järjesti vuoden 2021 Latinalaistanssien Suomenmestaruuskilpailut Ouluhallissa lauantaina 30.10. Aikaisemmin tänä vuonna käyttöön vihitty Ouluhallin uusi Liikuntahalli tuli samalla onnistuneesti kastettua myös tanssiurheilun kilpailukäyttöön.

Yleisen, Championluokan voittoon taituroi onnistuneesti viimevuotista suomenmestaruuttaan puolustanut helsinkiläisen Team HSDS ry:n pari Robert Virenius – Veera Hedman. Pari oli merkitty kansainvälisen tuomaripaneelin toimesta kaikkien tanssien parhaaksi. Hopealle sijoittui pari Laszlo Konstantin Kálmar – Kastanja Rauhala (Swivel, Salo) ja pronssille Leo Pusa – Inka Hakomäki (Team HSDS, Helsinki).

Nuoriso-ikäsarjan voiton nappasi niin ikään viidellä sijalukupisteellä syyskuussa vakiotanssien suomenmestaruuden napannut, viimeistä vuottaan nuorisossa kilpaileva oululaispari Miikka Ahonen – Ellen Puotiniemi (DSC Oulu). Rodion Mudarissov – Diana Kojonen (TK Master, Helsinki) sijoittui hopealle ja Lassi Kokkonen – Saaga Bruun (Dance Flow Kuopio) pronssille.

Juniorien suomenmestariksi kruunattiin helsinkiläistä Team HSDS ry:tä edustava pari Kaapo Tusa – Madeleine Tigerstedt. Pari otti voiton ennen viimevuotisia mestareita ja tällä kertaa hopealle tullutta paria Stefan Kagadi – Maria Soitonen (Lumets, Helsinki). Nikita Haruns – Anastasija Prikul (TK Master, Helsinki) sai pronssia.

Seniorien suomenmestaruuteen ylsi ensimmäisessä yhteisessä kilpailussaan viidellä sijalukupisteellä oululaispari Toni Rasimus – Tiina Kilponen (DSC Oulu). Petri Järvinen – Ulla Järvinen (Star, Helsinki) otti varmoin ottein viimevuotiseen tapaan hopeaa ja Tommi Räty – Maria Skyttä (Team HSDS, Helsinki) pronssia.

Kilpailupäivän aikana käytiin myös ilman SM-titteliä olevia kilpailuluokkia. Kaikki kilpailupäivän tulokset ovat nähtävillä tuloslaskennan sivulla osoitteessa http://www.stelnet.fi/tulv21/tt30102021/index.html (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

Vakio- ja latinalaistanssien arvokilpailutapahtumat jatkuvat Ikäkausimestaruuskilpailuilla Naantalissa 13. – 14.11. ja GP-kilpailuilla Tampereella 20.11. sekä Vaasassa 11.12.