Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk boogie woogien maailmanmestaruuteen

JULKAISTU: 24.10.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet
Anna Tyutyunyuk ja Masi Saurén maailmanmestareina kultahippusateessa
Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk boogie woogien maailmanmestarit 24.10.2021, kuvakaappaus © WRRC, Acrobatic Rock’n’Roll Federation of Ukraine

Sunnuntaina Ukrainassa käydyssä boogie woogien MM-kilpailussa nähtiin iloisia suomalaishetkiä, kun helsinkiläispari Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk räjäytti pankin ja kruunattiin vuoden 2021 maailmanmestariksi. Pari teki samalla suomalaishistoriaa voittamalla kaikkien aikojen ensimmäisen MM-kultamitalin boogie woogien Main Class -pääsarjassa.

Saurén – Tyutyunyuk oli jo semifinaalin jälkeen selkeässä johtoasemassa, mutta piti päänsä kylmänä, onnistui finaalin nopealla kierroksella omassa suorituksessaan ja vei lopulta maailmanmestaruuden 0,8 pisteen erolla ennen norjalaisparia Sondre Olsen Bye – Tatiana Georgiievska ja italialaisparia Dimitri Masotti – Alessia Ghezzo.

Kilpailun toinen suomalaispari Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma sijoittui kahdeksanneksi.

Kaikki tulokset WRRC:n sivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://wrrc.org/results/2021-316/#