Seniori IV vakiotanssien MM-kilpailusta hopeaa Suomeen

JULKAISTU: 23.10.2021, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Jouko ja Heljä Leppälä MM-hopeamitaliposeerauksessa Cagliarissa (ITA) 22.10.2021Jouko ja Heljä Leppälä hakivat palkintokaapin täydennystä myöhään lauantaina Cagliarissa päättyneessä Seniori IV -ikäsarjan vakiotanssien MM-kilpailussa. Pari urakoi kilpailun kuudennelle kierrokselle, finaaliin, ja pääsi päivän päätteeksi toiseksi korkeimmalle palkintokorokkeelle ja sai näin kotiinviemisinä upeat pokaalit ja hopeiset MM-mitalit.

”Nautimme tanssista kaikkien kuuden kierroksen mitalta! Tanssin ilo kasvoi joka kierroksella ja teimme aika ehjän kokonaissuorituksen”, pari raportoi lauantain puolella suoraan Sardiniasta. Pari lähetti saman tien kiitokset ”DanceLinen treenikavereille mahtavista practiseista! Kiitokset myös Riihimäen suuntaan…”

Seuraavaksi pari nähdään Ikäkausimestaruuskilpailuissa Naantalissa.

Kilpailun toinen suomalaispari, Keijo ja Seija Vierimaa, tanssi hienosti kolmannelle kierrokselle ja sijalle 39-40, täydentäen sangen upean suomalaispäivän.

Kilpailun voittoon taituroi italialaispari Roberto Furlan – Daniela Sattin ja pronssille niin ikään italialaispari Renato Sibillo – Anna Cartini.

Kilpailun tulokset WDSF:n sivulta(linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World_Championship-Cagliari-23120/Senior_IV-Standard-57599/Ranking