Rock’n’swing -tanssien GP-kiertue käynnistyi Kouvolassa

JULKAISTU: 17.10.2021, KATEGORIAT: Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet
Bugg Yleinen A -mitalikolmikko Kouvolassa 16.10.2021
Bugg Yleinen A -mitalikolmikko Kouvolan GP-kilpailussa 16.10.2021

Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry järjesti lauantaina rock’n’swing -tanssien vuoden ensimmäisen rankingkilpailutapahtuman. Lyseon liikuntahallissa käydyissä kilpailuissa ei tällä kertaa nähty yleisen ikäsarjan boogie woogien GP-kilpailua, mutta iltapäivän aikana yleisö sai nauttia pitkän kilpailutaon jälkeen muista värikkäistä ja riemukkaista suorituksista.

Buggin yleisen kilpailun voittoon taituroi helsinkiläisen Cometsin pari Heikki Säteri – Salla Nuutinen. Saman seuran parit Ville Pessi – Henna-Sofia Hämäläinen sekä Arno Louvo – Asta Usvakari ottivat hopeiset ja pronssiset mitalit.

Seniorien ja juniorien bugg ja boogie woogie olivat myös Cometsin juhlaa, kun Timo Huhtinen – Helena Metsä otti voiton ja Arno Louvo – Asta Usvakari hopeaa seniorien A -kilpailuissa, ja junioripari Samuel Vaulimo – Elise Vaulimo nappasi kultaiset mitalit juniori 2 B -kilpailuissa.

Rock’n’roll -naisformaation voittoon tanssi Cometsin joukkue Rocky Roads, ja tyttöformaation kirkkaimmat mitalit menivät Valkeakoskelle Rocking Flamesin joukkueille Rock Girls ja Rock Soul.

Iltapäivän aikana käytiin myös useita muita kilpailuja ja erilliskilpailuja, ja kaikki tulokset ovat nähtävillä tässä pdf-dokumentissa.

Rock’n’swing -tanssien GP-kiertue siirtyy seuraavaksi Tampereelle. Marraskuun 13. päivä on sijoitettu kalenteriin Swing Teamin järjestämä GP-kilpailutapahtuma ja vain kahden viikon kuluttua tästä ovat vuorossa rock’n’swing -tanssien Suomenmestaruuskilpailut, järjestäjänä helsinkiläinen Comets.