Seuratuen hakuinfoa

JULKAISTU: 16.10.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Vuoden 2022 seuratuen hakuaikana on marraskuu 2021. Hakuohjeet ja mm. haettavat tukisummat noudattavat vuoden 2021 haun ohjeita, vuoden 2021 ohjeisiin pääset tästä (linkki avautuu toisella verkkosivustolla). Ja viime vuoden haussa tukea kaksivuotiselle hankkeelle saaneet seurat – MUISTAKAA hakea toisen vuoden tuki tässä haussa.

Tukea ja sparrausta hakemuksiinne saatte liiton seurakehittäjältä, Katriina Lahdelta, p. 050 595 5358, katriina.lahti54 (ät) gmail.com sekä oman alueenne liikunnan aluejärjestön seurakehittäjältä.

Lukekaa myös liiton ja seurakehittäjän tiedote 17.9.2021, jossa OKM -tukeen ja hakuun liittyviä käytännön asioita ja vinkkejä on käsitelty laajemmin. Huomioikaa, että siihen tiedotteeseen verraten hakuaika on aikaistunut!

Vinkit palkkaushankkeeseen: OKM Seuratuki – palkkaushanke.