Liittohallituksen sähköpostipäätöksiä 22. – 29.9.2021

JULKAISTU: 6.10.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liittohallitus on tehnyt mm. seuraavia sähköpostipäätöksiä syys-lokakuun vaihteessa:

 • Lajipäälliköiksi kaudelle 1.10.2021 – 30.9.2023 on valittu hakemusten perusteella seuraavat henkilöt:
  • Breikki: Aleksi Kyllönen
  • Para: Tea Kantola
  • Rock’n’swing: Pirjo Koivula
  • Vakio- ja latinalaistanssit: Toni Tuominen
 • Päätettiin vakio- ja latinalaistanssien edustuskilpailuista:
  • Kilpailusäännöissä 4.4.: ”Edustustehtäviin voidaan valita viimeisen vuoden aikana SM- tai GP-kilpailuja kotimaassa tanssinut pari, joka täyttää WDSF:n tai WDSF-PD:n edustuskelpoisuusvaatimukset ja jonka molemmat osapuolet ovat osallistuneet vähintään WDSF Open -tasoiseen kilpailuun tai WDSF-kilpailun yhteydessä järjestettävään kansainväliseen Open-luokkaan viimeisen vuoden aikana, laskettuna tulevan edustustehtävän päivästä.” -> Koronasta johtuen WDSF-kilpailuja ei ole järjestetty viimeisen vuoden aikana normaalisti, joten vuoden 2021 arvokilpailuvalintoja tehtäessä kyseinen sääntökohta jätetään huomioimatta.
 • Hyväksyttiin Tepika Stars ry jäsenhakemus.