Ilmianna Vuoden Tanssiurheiluteko 2021!

JULKAISTU: 5.10.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Joukkueen käsiä ringissäVuoden Tanssiurheiluteko -palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, seuralle, joukkueelle tai ryhmälle, joka erinomaisella ja merkityksellisellä tavalla edistää tanssiurheilun sekä seuratoiminnan hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja yhteistoimintaa.

Parhaimmillaan teko on tanssin iloa ja riemua, saa hymyn huulille ja pilkettä silmäkulmaan.

Kyseessä on kiertopalkinto, joka jaetaan palkinnon saajan lajiryhmän syksyn arvokilpailussa tai muussa vastaavassa tapahtumassa seuraavalle Vuoden Tanssiurheiluteon tekijälle.

Seurat ja seurojen jäsenet voivat ”ilmiantaa” ehdokkaita Vuoden Tanssiurheiluteon palkinnon saajaksi. Ilmiantoaikaa on 24.10.2021 saakka, jonka jälkeen liiton seuratoimintavaliokunta yhdessä edellisen vuoden palkinnon saajan kanssa valitsee Vuoden Tanssiurheiluteko -palkinnon saajan.

Ilmianna oma ehdokkaasi täällä! (linkki avautuu toiselle verkkosivustolle)