Pyörätuolitanssin Suomenmestarit kruunattu Pajulahdessa

JULKAISTU: 22.9.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Paratanssiurheilu, Tulostiedotteet

Liikuntakeskus Pajulahti isännöi viikonloppuna jo 15-vuotiaaksi ehtineen Suomen Pyörätuolitanssiliitto ry:n vuosipäiviä pyörätuolitanssin Suomenmestaruuskilpailuiden myötä. Lattialla nähtiin useita Combi- ja Duo-pareja ja Single-tanssijoita sekä SM- että Suomi Open -kilpailuissa.

Combi-luokan vakiotanssien Suomenmestariksi kruunattiin kouvolalaispari Timo Pyykkönen – Tuuli Harju. Hopealle sijoittui pari Stig Tarvonen – Pirjo Malmberg-Tarvonen.

Harju voitti mestaruuden myös naisten Single-luokassa. Hopealle sijoittui Tiina Uimonen ja pronssille Birgitta Starast.

Duo-luokan vakiotanssien ja latinalaistanssien voitot meni parille Birgitta Starast – Tiina Uimonen. Hopealle molemmissa kilpailuissa sijoittui pari Leevi Ketola – Zaida-Ester Launis ja pronssille niin ikään molemmissa kilpailuissa pari Karl Andersson – Hanna Ihantola.

Kaikki päivän kilpailutulokset ovat nähtävillä tuloslaskennan sivulta: https://stelnet.fi/tulv21/pt18092021/tulokset/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

**

Duo-kilpailussa molemmat tanssijat ovat pyörätuolissa. Combi-kilpailussa toinen tanssijoista on pyörätuolissa ja toinen kävelevä. Luokittelu tapahtuu Kansainvälisen Paralympiakomitean sääntöjen mukaisesti.