Vakio SM -kilpailutapahtuma loppuunmyyty!

JULKAISTU: 6.9.2021, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet

Vakiotanssien SM 2021 -juliste

Päivitys 9.9.2021 klo 07:30: Yleisökapasiteetti on nyt täynnä, eli yleisölippuja ei enää ole myynnissä. Jäljellä on enää muutama lippu lapsi- ja junioriparien huoltajille (1 lippu/pari) ja seuran valmentajille (1 lippu/osallistuva seura). Emme valitettavasti voi lisätä paikkoja lehtereillä johtuen Uudenmaan alueen yleisörajoituksista. Kilpailutapahtumasta toteutetaan monikamerainen livestream -lähetys, jonka liput ovat myynnissä osoitteessa https://striimi.eu/tuote/vakiosm-la/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla). Striimilipun hinta on 12,90 euroa.

Tapahtuma on suunniteltu niin, että tiloissa on mahdollisuus pitää turvavälit ja välttää kontakteja. Kilpailupaikalle ei saa tulla sairaana eikä hengitystie- tai vatsaoireisena. Kilpailunjärjestäjällä on oikeus ohjata tällaisia oireita esittävä henkilö pois kilpailupaikalta. Tämä koskee kilpailijoita, toimihenkilöitä, talkoolaisia, yleisöä ja kaikkia kilpailutapahtumaan liittyviä. Oireettomana on oltava vähintään 24 h ennen tapahtumaa osallistuakseen siihen.

Kasvomaskien käyttöä edellytetään pääsääntöisesti kaikilta tapahtumaan osallistuvilta kaikissa tapahtumalle varatuissa tiloissa huomioiden kuitenkin, että maskien käyttöä ei voi edellyttää henkilöiltä, joiden ei ole mahdollista käyttää sitä terveydellisten syiden vuoksi. Tapahtumapaikalla on saatavilla käsidesiä tai käsihuuhdetta koko tapahtuman ajan. Lisäksi paikalla on käsienpesumahdollisuuksia.

**

Harjoittelumahdollisuus Cavalierin salilla perjantaina ja lauantaina

SM-kisojen yhteydessä on mahdollisuus harjoitteluun Cavalier Ry:n omalla salilla. Sali on auki pe klo 12:00-23:00 ja la klo 07:00-19:00.

Yhteystiedot

käyntiosoite: Tuottajankatu 10, 04440 Järvenpää

yhteys: Kari Leminen puh 040 561 2838

**

Päivitys 7.9.2021 klo 11:20: Liput myyvät nopeasti loppuun, enää kourallinen jäljellä!

**

Vakiotanssien SM-kilpailutapahtuman lipunmyynti on avautunut verkkokaupassa 06.09.2021 klo 20:30.

Lippuja voi ostaa alta, tai osoitteesta https://www.eventim-light.com/fi/a/5f4bb555edce2226b446a3b8/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

Tapahtumaan myydään yhteensä 220 lippua. Kaikkien kilpailupaikalle tulevien – pl. kilpailijat tai toimihenkilöt – tulee lunastaa itselleen pääsylippu lippukaupasta, hintaan 20 euroa + Lippulightin palvelumaksu ja toimituskulut.

  • Mikäli lipun lunastanut toimii jonkun osallistuvan seuran valmentajana, hänellä on mahdollisuus kisapaikan ilmoittautumispisteeltä saada ranneke, jolla hän pääsee kisalattian äärelle ohjaamaan seuransa pareja. Lattiatasolle pääsee vain yksi valmentaja / seura.
  • Mikäli lipun lunastanut toimii lapsi- tai junioriparin huoltajana, hän voi myös ilmoittautumispisteeltä noutaa rannekkeen, jolla hän pääsee lattiakatsomoon avustamaan lapsi- tai junioriparia. Huom. Vain yksi huoltaja / pari. Huoltajarannekkeen voi saada VAIN lapsi- tai junioriparin huoltaja.
  • Lattiatasolla kilpailuja seuraavilta otetaan nimitieto ilmoittautumispisteellä rannekkeen antamisen yhteydessä.

Muut katsojat seuraavat kilpailua katsomosta, jonka yleisömäärä on rajoitettu. Kilpailupaikalla ei ole lipunmyyntiä, joten osta lippusi ajoissa.

HUOM! Liiton myöntämillä vapaakorteilla ei sisäänpääsyä ellei henkilö ole liiton tai Cavalierin nimeämänä toimitsijatehtävissä.

Kilpailua voi seurata myös striimin välityksellä, liput streamiin myynnissä osoitteessa https://striimi.eu/tuote/vakiosm-la/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla). Striimilipun hinta on 12,90 euroa.

Tervetuloa seuraamaan vakiotanssien suurtapahtumaa Järvenpäähän!