Huomioitavaa TanssiDans 28.8. kilpailutapahtumasta, 18.8. päivitys Sen 5 -kokeilukilpailu

JULKAISTU: 16.8.2021, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Päivitys 18.8.2021: Kilpailujärjestelmän kehittämisen näkökulmasta on tänään myönnetty kokeilukilpailuna TanssiDans ry:n 28.8.2021 järjestämään kilpailutapahtumaan seniori 5 -ikäsarjan pareille oikeus osallistua joko

a) Seniori 4+5 A-B Cup -kilpailuun, tai

b) kilpailusäännöistä poiketen vaihtoehtoisesti Seniori 5 C-A -kilpailuun.

Vakio- ja latinalaistanssien kilpailusäännöt, kohta 7.1 Kilpailuihin osallistuminen – yleistä
”Tanssiurheilupari voi osallistua vain yhteen ikäsarjaan samassa kilpailussa samassa lajissa, ellei näistä säännöistä muuta johdu.”

**

TanssiDans järjestää vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallisen kilpailun ja Seniori Cupin.

Seniori Cup -kilpailusäännöissä kilpailu on B-A -taitotasojen pareille alla kuvatun otteen mukaisesti, mutta kilpailukalenterissa Cup oli tämän kilpailupäivän osalta merkitty virheellisesti C-A ja lisäksi erikseen seniori 5 -ikäsarjalle.

Vakio- ja latinalaistanssien kilpailusäännöt, kohta 5.6 Cup-kilpailut
”Cup-kilpailut tanssitaan vapain kuvioin yhdistettynä A-B luokkana seniori 2, seniori 3 ja yhdistettynä seniori 4+5 ikäsarjoissa. Muilla ikäsarjoilla ei ole osallistumisoikeutta cup-luokkiin. Kilpailussa arvostellaan erikseen vakiotanssit ja latinalaistanssit. ”

Huomattuamme asian maanantaina 16.8. olemme yhteistyössä järjestävän seuran kanssa korjanneet kilpailukutsun ja olemme liitosta tänään yhteydessä suoraan C-taitotason ilmoittautuneisiin pareihin tästä korjauksesta. Ilmoittautumisaikaa on myös jatkettu yhdellä vuorokaudella.

Pahoittelemme tapahtunutta!