Tanssin harrastajatilastoa kerätään, vastaa kyselyyn

JULKAISTU: 4.8.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Tanssin tiedotuskeskus totetuttaa pilottikyselyn, jolla kerätään tietoa tanssin harrastajien määrästä mahdollisimman laajasti. Kyselyyn tarvitaan vastauksia niin tanssikouluilta kuin seuroilta, liitoilta ja vapaan sivistystyön toimijoilta.

Tarkoituksena on tuottaa tietoa koko tanssialan toiminnan volyymista, jossa harrastajamäärät näyttelevät tärkeää roolia. Näin pystymme näyttämään alan merkityksen aikaisempaa painokkaammin.

Tällä hetkellä tietoja kerätään vuoden 2020 toiminnasta. Lomakkeessa kysytään tietoja harrastajien määrästä yhteensä sekä lajeittain (jos mahdollista), harrastajaesityksistä ja niiden katsojamääristä, muista tanssitapahtumista ja niiden osallistujamääristä.

Kyselyyn voit vastata täällä (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)

Vastaa kyselyyn 31.8.2021 mennessä.