Kevätkokouspäivän yhteenveto

JULKAISTU: 27.5.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Sunnuntaina 23.5.2021 Suomen Tanssiurheiluliitto ry kokoontui kahteen verkkovälitteiseen kokoukseensa. Noin 20 osallistujaa reilusta kymmenestä jäsenyhdistyksestä oli läsnä käsittelemässä sekä kilpailusääntöihin liittyviä esityksiä että sääntömääräisiä kevätkokousasioita.

Klo 10 käynnistyneessä vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevässä jäsenkokouksessa käytiin hyvää keskustelua kilpailutoiminnan käynnistämisestä ja kehittämisestä. Kokoukselle esitettyjen kilpailusääntömuutosten myötä vakio- ja latinalaistanssijaos luo syksyllä alkavalle kaudelle kokeilukilpailuja, joiden avulla aktivoidaan ja motivoidaan eri ikäisiä palaamaan parketille. Kilpailunjohtajien tehtävänkuvaa sääntökirjassa päivitettiin.

Klo 13 alkaneen sääntömääräisen kevätkokouksen alkuun kuultiin Suomen Olympiakomitea ry:n toimitusjohtaja Mikko Salosen tervehdys. Kokouksessa vahvistettiin hallituksen raportit kuluneesta toimintavuodesta 2020 sekä toiminnan että talouden näkökulmasta, myönnettiin vastuuvapaus ja hyväksyttiin tulevan vuoden jäsenmaksut ja maksuohjelma. Sääntömääräisten asioiden lisäksi hyväksyttiin muutos sääntökirjan alkuosaan.

Kokousten pöytäkirjat ladataan nähtäväksi jäsenkokoukset -sivulle niiden valmistuttua.

Lämmin kiitos jäsenistölle aktiivisesta osallistumisesta!