Jäsenkokouspäivä lähestyy, muista ilmoittautuminen ja valtakirja!

JULKAISTU: 18.5.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Muistathan ilmoittautua määräaikaan mennessä (ke 19.5.2021 klo 15) alla olevien ohjeiden mukaisesti, jos olet osallistumassa virallisena seuran kokousedustajana Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n kevätkokouspäivän 23.5.2021 jompaan kumpaan tai molempiin kokouksiin. Määräajan jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

Virallinen jäsenyhdistyksen kokousosallistuminen edellyttää:

  1. ennakkoilmoittautumista tällä lomakkeella (linkki avautuu toisella verkkosivustolla) keskiviikkoon 19.5.2021 klo 15 mennessä sekä
  2. valtakirjan toimittamista 19.5.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto (ät) tanssiurheilu.fi.

Linkki etäkokoukseen ja sähköiseen äänestykseen toimitetaan suoraan virallisille kokousedustajille sähköpostitse ennakkoilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen Teams-kokouskutsuna noin tunti ennen kokouksen alkua, jolloin käynnistyy myös valtakirjojen tarkastus.

Lue lisää edellisestä tiedotteestamme.