”Kaikki lähtee liikkeestä – siitä vietistä, joka on meillä kaikilla.”

JULKAISTU: 29.4.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Kansainvälistä tanssin päivää vietetään joka vuosi ympäri maailmaa 29.4. Päivä on kunnianosoitus tanssille, joka yhdistää ihmisiä kulttuuritaustasta ja politiikasta riippumatta. Päivää juhlistetaan tapahtumin myös eri puolella Suomea.

Joka vuosi päivään kuuluu merkittävän tanssitaiteilijan viesti, julistus, joka nostaa esiin ajankohtaisen näkökulman tanssiin. Tänä vuonna Kansainvälisen tanssin päivän julistuksen, joka alkaa otsikon sanoilla, on kirjoittanut balettitanssija Friedemann Vogel Saksasta. Lue koko julistus suomeksi ja englanniksi Tanssin Tiedotuskeskuksen julkaisemasta dokumentista.

Seuraa Kansainvälistä tanssin päivää sosiaalisessa mediassa #tanssinpäivä #internationaldanceday