Seuratukea myönnetty kuudelle tanssiurheiluseuralle

JULKAISTU: 28.4.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille lähes 4,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallisen seuratoiminnan elinvoimaisuutta.

Tanssiurheiluseuroista positiivisen myöntöpäätöksen ovat huhtikuussa saaneet kehityshankkeilleen Lappeenrannan Tanssiurheilijat ry, Lumets ry, Tanssiklubi Master ry, Tanssiseura Baunssi ry, Tanssiurheiluseura Blue & White ry sekä Vantaan Katutanssiyhdistys ry. Yhteenlaskettu tukisumma on 73 000 euroa.

Tanssiurheiluseurojen kehityshankkeiden laatu on ollut nousujohtoinen myönnettyjen tukien määrällä mitattaessa. Vuoden 2018 tukisumma oli 21500 euroa, seuraavana vuonna 49000 euroa, viime vuonna 55500 euroa ja tänä keväänä 73000 euroa.

Katso koko myöntölista Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta (avautuu toisella verkkosivustolla)
Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedote 27.4.2021 (avautuu toisella verkkosivustolla)