Urheilijan häiriintynyt syöminen: mitä ja miksi? -webinaari 23.4.2021

JULKAISTU: 29.3.2021, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet

Liian monen urheilijan syömiskäyttäytyminen häiriintyy urheilu-uran aikana tai sen jälkeen. Liian moni heistä sairastuu syömishäiriöön, jolla voi olla vakavia vaikutuksia terveyteen. Tämä on havaittu myös Syömishäiriökeskuksessa, jonka potilaita yhdistää kasvavassa määrin sama tekijä: urheilutausta. Tämän vuoksi Syömishäiriökeskus on käynnistänyt vuoden 2020 alussa Oman Elämänsä Urheilija -projektin (linkki avautuu toisella verkkosivustolla), jolla urheilijoiden häiriintynyttä syömistä pyritään ennaltaehkäisemään.

Suomen Tanssiurheiluliitto ry tekee yhteistyötä Oman Elämänsä Urheilija -projektin kanssa.

Oman Elämänsä Urheilija -projekti ja Syömishäiriökeskus järjestävät nyt kaksiosaisen webinaarin urheilijoiden häiriintyneestä syömisestä. Webinaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, esimerkiksi syömishäiriö- ja terveysalan asiantuntijoille, valmentajille, vanhemmille, urheilijoille ja opiskelijoille.

Ensimmäinen osa pidetään 23.4.2021 klo 9 – 12 ja ilmoittautuminen päättyy 7.4.2021.
Toinen osa järjestetään 24.9.2021 ja tähän ilmoittaudutaan myöhemmin erikseen. Syksyn webinaarin aiheena on: Urheilijan häiriintynyt syöminen – urheilijan hoitaminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu projektin verkkosivulta (linkki avautuu toisella verkkosivustolla) tai liitteen esitteestä.