Yhteistyö Tanssinopettajainliiton kanssa tiivistyy

JULKAISTU: 24.3.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Sunnuntaina 21.3.2021 käydyssä Tanssiurheiluliiton ja Tanssinopettajainliiton yhteisessä kokouksessa jaettiin ajankohtaisia kuulumisia sekä sovittiin organisaatioiden välisen yhteistyön tiivistämisestä. Vajaaseen kaksituntiseen kokoukseen osallistuivat Tanssiurheiluliitosta puheenjohtaja Leena Liusvaara ja toiminnanjohtaja Auli Korhonen sekä Tanssinopettajainliitosta puheenjohtaja Helena Ahti-Hallberg, sihteeri Sami Helenius sekä Mikko Koskelainen.

Kokouksessa käytiin läpi mm. seuraavia asioita:

  • Tanssiurheiluliiton jäsentiedote toimitetaan myös Tanssinopettajainliiton osoitteeseen. Vastaavasti Tanssinopettajainliitto toimittaa omalta osaltaan seura- ja urheilijarajapinnasta nousseita tärkeimpiä havaintoja Tanssiurheiluliiton osoitteeseen.
  • Merkittävät tanssiurheilun ja erityisesti vakio- ja latinalaistanssien sääntö- ja kilpailusääntömuutokset toimitetaan lausuttavaksi puolin ja toisin ennen vientiä jäsenistön käsittelyyn.
  • Yhteisiä kokouksia pidetään keväisin ja syksyisin ja kokousmuistiot toimitetaan organisaatioiden hallitusten asialistoille.
  • Käytiin keskustelua valmentajalisenssistä, sen taustasta, tavoitteista ja käytännöistä.
  • Kalenteroitiin toukokuulle seuraava, hieman laajemmalla kokoonpanolla pidettävä organisaatioiden välinen palaveri, jossa kartoitetaan ja koordinoidaan seuratoiminnan käynnistämistä ja erityisesti toimenpiteitä harrastajien tavoittamiseksi koronapandemian jälkeen.
  • Sovittiin syksyn kokouksen aikataulu.