Harrastamisen Suomen mallista mahdollisuuksia tanssiurheiluseuroille

JULKAISTU: 27.1.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö.

Seuroilla on mahdollisuus päästä mukaan Suomen mallin toteutukseen seuraavasti:

  1. Tutustukaa oman kuntanne/kaupungin kyselytuloksiin osoitteessa: https://minedu.fi/suomen-malli (linkki avautuu toisella verkkosivustolla), kyselyn tulokset löytyvät jutun alaosasta.
  2. Jos oman toimialueesi kouluista löytyy tanssista kiinnostuneita, ole yhteydessä oman kuntasi Suomen mallista vastaavaan henkilöön tai suoraan kyseisen tai kyseisten koulujen rehtoriin.
  3. Voit olla yhteydessä myös alueesi omaan liikunnan aluejärjestöön, he osaavat auttaa asiassa eteenpäin. Kaikkien aluejärjestöjen yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.liikunnanaluejarjestot.fi/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)