Jäsentiedot ajantasalle

JULKAISTU: 18.1.2021, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Hyvät jäsenyhdistykset!

Jäsenistölle 17.12.2020 lähetettyyn jäsentiedotteeseemme viitaten tarkistakaa seuranne/yhdistyksenne admin-käyttäjän kanssa, että kaikki jäsenenne ovat merkitty DanceCoreen. Mikäli näin ei ole, lisätkää puuttuvat jäsenet yhdellä kertaa DanceCoren ylläpitovalikosta kohdasta ”Jäsenyyksien tuonti – jäsenyyksien massatuonti excel-tiedostosta” löytyvällä import-työkalulla (ks. kuva alla), ja ilmoittakaa, kun kaikki on valmista sekä jäsenten lukumäärä 31.12.2020 sähköpostitse liiton toimiston osoitteeseen.

Vuoden 2021 jäsenet voi kopioida tai tuoda samalla excel-importilla järjestelmään. Ohjeita DanceCoren käyttöön löytyy sivuiltamme.

Jäsenluetteloa on hyvä ylläpitää sitä mukaa, kun muutoksia tulee, jotta tanssiurheilua ja sen vaikuttavuutta koskevat määrälliset tilastot ovat reaaliaikaisesti ajantasalla. Tilastojen avulla hoidetaan tanssiurheilun edunvalvontaa ja niiden pohjautuu useat jäsenistöä ja toimintaa koskevat päätökset. Ajantasaiset tilastot ovat myös edellytys liiton rahoitukselle.

Liiton voimassa olevien sääntöjen 5 §: ”Seuran täydellinen henkilöjäsenluettelo on toimitettava liiton toimistoon tammikuun 15. päivään mennessä. Jäsenten tulee toimittaa liiton pyytämä raportointi liiton määräämän rekisterin kautta.”

Kuvakaappaus jäsentietojen import-valikosta