Gleb Bannikov – Ada Varstala tanssiurheilun parhaiksi urheilijoiksi 2020

JULKAISTU: 13.1.2021, KATEGORIAT: Mediatiedotteet
Gleb Bannikov - Ada Varstala © WDSF / Roland
Gleb Bannikov – Ada Varstala © WDSF / Roland

Helsinkiläistä Tanssiklubi Master ry:tä edustava 10-tanssin ja vakiotanssien hallitseva suomenmestaripari Gleb Bannikov – Ada Varstala on valittu tanssiurheilun parhaiksi urheilijoiksi vuonna 2020. Pari saavutti syyskuussa 10-tanssin EM-kilpailusta viidennen sijan.

Urheilutoimittajain Liiton tekemä Lajien parhaat urheilijat -valinta on jatkunut vuodesta 1946 alkaen. Tänä vuonna lajinsa paras on nimetty 70 eri lajissa.

Katso kaikki lajien parhaat urheilijat 2020 -valinnat Urheilutoimittajien Liiton sivulta: https://urheilutoimittajat.fi/lajien-parhaat-urheilijat-2020-on-valittu/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla)