Vuoden Tanssiurheiluteko 2020 -tunnustuksen hakuohje

JULKAISTU: 14.12.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Vuoden Tanssiurheiluteoksi 2020 on tänä haastavana vuonna valittu kaikki keväällä 2020 digiloikan tehneet tanssiurheiluseurat.

Perusteluna valinnalle tuotiin esille, että ilman digiloikkaa olisi tanssiurheiluharrastus pysähtynyt kokonaan koronan tuomiin haasteisiin. Digiloikan avulla pystyttiin jatkamaan harrastamista. Seurat ja valmentajat tekivät myös yhteistyötä keskenään mahdollistaen tanssin jatkumisen.

Seura, joka keväällä 2020 käynnisti valmennus- ja/tai ohjaustoiminnan verkkopalveluna voi saada Tanssiurheiluteko 2020 -kunniakirjan itselleen ilmoittamalla asiasta lyhyen perustelun kera seuratoimintavaliokunnan sihteerille sähköpostilla osoitteeseen: stina.koivisto (ät) eslu.fi.

Kunniakirja toimitetaan seuralle sähköpostilla.