Tanssiurheilun superviikonloppua vietetään Oulussa ja Kouvolassa

Vakio- ja latinalaistanssien kotimainen, poikkeuksellinen kilpailuvuosi 2020 päättyy tulevana viikonloppuna Oulussa. Telemark Team ry:n isännöimän kaksipäiväisen kilpailutapahtuman ensimmäisen päivän ohjelmassa lauantaina on vakiotanssien suomenmestaruuskilpailut ja toisena päivänä, sunnuntaina, 10-tanssin suomenmestaruuskilpailut. Lisäksi viikonlopun aikana käydään lapsi- ja juniorijoukkueiden suomenmestaruuskilpailut sekä Ikäkausimestaruuskilpailut.

Kahden päivän aikana Kastellin monitoimitalon parketilla nähdään lähes kaksisataa paria. Tapahtuma on toteutettu tiukoin turvajärjestelyin ja tapahtuman toteutus on käyty läpi etukäteen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkärin kanssa, jotta on saatu varmuus siitä, että kilpailuviikonloppu voidaan toteuttaa suunnitelman mukaisesti.

Rock’n’swing -tanssien syyskauden viimeinen kotimainen kilpailutapahtuma käydään lauantaina Kouvolassa, jossa Kouvolan Terpsikerho ry isännöi vuoden 2020 Grand Prix -kiertueen viimeistä osakilpailua. Kymsote on antanut kuittauksensa Kuusankoskitalolla käytävän kilpailutapahtuman turvajärjestelyille. Paikanpäälle ei kuitenkaan oteta yleisöä. Kilpailupäivän aikana nähdään 62 starttia lapsista aikuisiin.

Molempia kilpailutapahtumia on mahdollista seurata kotisohvilta käsin, Oulun livestream on osoitteessa https://www.eleventlive.fi/live-stream/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla) ja Kouvolan livestream osoitteessa https://digilippu.fi/event/926 (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

Kilpailutapahtumien kotisivut: (linkit avautuvat toisella verkkosivustolla)

Oulu: https://telemarkteam.fi/oulu-vakio-ja-10-tanssin-sm-kilpailut-2020/

Kouvola: https://terpsikerho.fi/rs-kilpailut/