Tervetuloa liiton syyskokouspäivään 22.11.2020!

JULKAISTU: 11.10.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Hyvät jäsenyhdistykset!

Sunnuntaina, marraskuun 22. päivä järjestetään kolmen jäsenkokouksen päivä paikassa Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki.

Aamupäivällä klo 10 aloittavat vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous sekä rock’n’swing -tanssien sääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous. Sääntömääräinen syyskokous käynnistyy iltapäivällä klo 13.00. Huomioittehan kokousten valtakirjojen tarkastusajan!

Kokouskutsut ovat liiton verkkosivulla. Kokousmateriaalit julkaistaan ladattavaksi liiton verkkosivulle kaksi viikkoa ennen kokousta. Suojelemme ympäristöä emmekä tulosta kokousmateriaaleja paperille, lukuunottamatta hallitusehdokkaiden ansioluetteloita.

Koska liiton sääntömuutos on edelleen kutsun lähettämisajankohtana (11.10.2020) vireillä, kokousta ei voida kutsua koolle etäyhteyksin. Hallitus haluaa kuitenkin varata oikeuden järjestää kokous lopulta etäyhteyksillä, arvioituaan pandemiatilanteen vakavuutta pääkaupunkiseudulla vielä lähempänä kokouspäivää.

Kannustamme jäseniä ilmoittamaan ehdokasasettelustaan etukäteen, jotta ehdokasesittelyt saadaan mukaan jaettavaan kokousmateriaaliin auttamaan koko jäsenistön kokousvalmisteluja.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan Tanssiurheiluliiton jäsenkokouksiin!