DanceCore: uusi ominaisuus käyttöön 19.10.2020 alkaen

JULKAISTU: 10.10.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

DanceCoren adminkäyttäjien kirjautuminen muuttuu maanantaina 19.10.2020 tehtävässä päivityksessä. Tuolloin käyttöön otetaan kaksivaiheinen kirjautuminen.

Päivityksen jälkeen seuraavan kirjautumisen yhteydessä kaikille super-admin, admin tai seura-admin rooleissa oleville näytetään ohjeet kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöönotosta. Käyttöönotto täytyy tehdä ennen kuin järjestelmään pääsee sisään.

Päivityksen tultua voimaan jokaisella kirjautumiskerralla kysytään vahvistuskoodia. Google Authenticator -sovelluksen lisäksi voidaan käyttää mitä tahansa vastaavaa sovellusta, joka tukee Googlen authentikointiprotokollaa. Tästä lisää käyttöönottoikkunan ohjeissa (kuva ohjeista alla olevassa Toimintaohjeet kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöönottoon -dokumentissa).

Toimintaohjeet kaksivaiheisen kirjautumisen käyttöönottoon
2.9.2020 pidetyn seura-adminkoulutuksen materiaalit
Kaikki DanceCore -ohjeet koottuna