Liittohallituksen päätöksiä 27.9.2020

JULKAISTU: 29.9.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Tanssiurheiluliiton liittohallitus kokoontui Teams-yhteyksillä sunnuntaina 27.9.2020. Asialistalla käsiteltiin mm. seuraavat asiat:

Suomen Tanssinopettajainliitto ry:n puheenjohtajan kanssa käydyn positiivisen keskustelun jälkeen liittohallituksen toimeksiannosta lisenssoiduilta tuomareilta tiedusteltiin syyskuussa vastaantuloa kilpailujärjestäjien kustannuksiin. Vastausten perusteella liittohallitus päätti suosittaa tuomareita nostamaan tuomarointipäivästään vain listan mukaisen palkkion ja luopumaan tai kohtuullistamaan matkakulujaan koronakriisin aikana. STOL ry:n ja STUL ry:n puheenjohtajien yhteinen tahtotila ja aloite tuomarikyselyn taustalla oli osoittaa, että tässä vaikeassa tilanteessa erilaisin tukitoimin on tärkeää pitää tanssiurheilun kilpailutoiminta elossa. Liittohallitus kiittää STOL ry:n puheenjohtaja Helena Ahti-Hallbergia aloitteellisuudesta ja kaikkia kyselyyn vastanneita tuomareita osallistumisesta.

Liittohallitus hyväksyi liiton jäseneksi TK Crystal ry:n Turusta. Tervetuloa!

Syyskokous vahvistettiin pidettäväksi 22.11.2020.