Etäyhteyksillä käyty kevätkokous sujui mainiosti

JULKAISTU: 18.8.2020, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Seuratiedotteet

Tanssiurheiluliiton kevätkokous keräsi jäsenseurat yhteen virtuaalisesti aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä 16.8.2020. Kevätkokouksen pitäminen etäyhteyksillä vasta elokuussa oli mahdollistunut eduskunnan 30.4.2020 antaman väliaikaisen lain myötä liiton sääntöjen sitä estämättä.

Ensimmäistä kertaa etäyhteyksillä järjestetty jäsenkokous sujui teknisesti moitteettomasti, vaikka keskustelu kävikin edellisvuosien tapaan positiivisena ja vilkkaana kokouksen kestäessä yhteensä lähes neljä tuntia. Kokouksessa oli läsnä 11 jäsenyhdistystä ja kokouksen puhetta johti tanssiurheiluseuroille jo tuttu Kasperi Launis.

Kokous vahvisti vuoden 2019 tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Kokous päätti myös vuoden 2021 jäsenmaksuista ja maksuohjelmasta sekä hyväksyi päivitykset liiton toimintasääntöön ja kurinpitomääräyksiin.

Jäsenkokouksen päätöksellä vakio- ja latinalaistanssien tuomarivalintatyöryhmän toimiaikaa jatkettiin vuoden loppuun saakka. Lisäksi kokous hyväksyi hallituksen esityksen hakea Suomen Paralympiakomitean jäsenyyttä.

Kokous päättyi hyvään keskusteluun vaikeasta ja ajankohtaisesta COVID-19 -tilanteesta ja siihen liittyvistä tehdyistä ja tulevista toimenpiteistä.