#Seurasydän kutsuu mukaan syyskuussa – Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.

JULKAISTU: 17.6.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Syksyllä Seurasydän nousee jälleen liputtamaan seuratoimintaa ja sitä yhteisöllisyyttä jota olemme kaikki kaivanneet. Syksyllä on aika tavoittaa nykyinen seuraväki ja kutsua mukaan myös uudet seurasydämet.Seurapaitapäivää juhlitaan jälleen tiistaina 29.9  Liity seuraan!

Kevät on ollut koronan vuoksi poikkeuksellisen haasteellista aikaa urheiluseuroille.  Harjoitukset, kilpailutoiminta, ottelut, turnaukset ja valmennus ovat olleet keskeytyksissä tai niitä on järjestetty poikkeuksellisilla tavoilla.​ Etäharjoituksista ja pienryhmistä huolimatta kaikkia seuran jäseniä ei ole tavoitettu. Kaikki urheilijat eivät ole löytäneet mukaan toimintaan, eivätkä kannattajat ole päässeet katsomoihin kannustamaan suosikkejaan.

Liity seuraan – juuri sellaisena kuin olet 

Poikkeuksellisen kevään ja kesän jälkeen seuratoiminta käynnistyy uudelleen syksyllä. Yhteisöllisyys on yksi suomalaisen seuratoiminnan kantavista  voimista ja tänä vuonna ehkä tärkeämpää kuin koskaan. Seuroja on Suomessa tällä hetkellä yli 9000, joista tanssiurheiluseuroja lähes 80  – valinnanvaraa siis riittää!  Liity seuraan – juuri sellaisena kuin olet!​

Seurasydän on seurojen kampanja, jonka me kaikki luomme yhdessä mm. käyttämällä omissa sosiaalisen median kanavissa #seurasydän-tunnistetta. Seurasydän näkyy urheiluseurojen ulkopuolelle seuran ja sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset.

Seuratoiminta tutuksi harrastusviikolla 

Yhdistysten ja koulujen yhteistä valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään myös syyskuussa (7.-13.9).  Harrastusviikko tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustuttaa uusia lapsia ja nuoria seuratoimintaan.  Harrastusviikko tukee hienosti seurasydän-kampanjaa: harrastusviikko kutsuu lapset ja nuoret kokeilemaan seuran toimintaa ja seurasydän syttyy, kun innostavasta kokeilusta tulee mieluisa harrastus. Valmiit kutsupohjat löytyvät seurasydän-aineistoista elokuun alussa.

#Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.2020 

Syksy huipentuu yhteiseen Seurapaitapäivään tiistaina 29.9., jolloin kaikkia kannustetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin. Haastetaan nykyiset ja entiset jäsenet mukaan. Jaetaan kuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #seurapaitapäivä #seurannimi #liityseuraan

Seurasydän -kampanjan aineistot käyttöön elokuun alussa 

Olympiakomitea tarjoaa kaikkien käyttöön aineistoja, joita voitte vapaasti hyödyntää. Mukana on sekä valmiita aineistoja että seuran omaan käyttöön muokattavia aineistoja. Kaikki uudet materiaalit ovat ladattavissa seurasydämen aineistopankista Olympiakomitean sivuilta elokuun alusta alkaen.

  • Seurasydän-kehys valokuviin
  • Somekuvat seuraviesteillä
  • Seurasydän ja seurapaitapäivä –videot
  • Instagram Stories –template seuroille
  • Instagram Stories –template harrastajille
  • Olympiaedustajien Seurasydän-tarinat videoina
  • Julkkisten #Seurasydän minidokumentit  Yle Areenassa (linkki avautuu toisella sivustolla)

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat yhdessä liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla . Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​ Kampanja huipentuu #seurapaitapäivään tiistaina 29.9.2020. Kutsumme ihan jokaisen teistä mukaan!

Lisätietoja ja aineistot Olympiakomitean sivulla: www.seurasydän.fi